Második éttermét nyitja a BURGER KING® Zala vármegyében, Zalaegerszeg mellett most már Nagykanizsán is élvezhetik a burger rajongók az eredeti WHOPPER® élményt.


Második éttermét nyitja a BURGER KING® Zala vármegyében, Zalaegerszeg mellett most már Nagykanizsán is élvezhetik a burger rajongók az eredeti WHOPPER® élményt. A belvárosban található étterem fejlesztése tavaly júliusban indult, a közel 1 milliárd forintos beruházás során létrejött egységben több mint 30 munkavállaló dolgozik majd, akiket helyben és a közeli településekről toborzott az étteremlánc. Az 57. magyarországi egység különlegessége, hazánkban elsőként kapott Royal dizájnt.

A Széchényi István tértől nem messze, a városi kórház mellett, a Teleki utcában található új BURGER KING® étterem a belváros utcáiról gyalogosan is jól megközelíthető. Természetesen az autós forgalomra is gondoltak a fejlesztők, ők a BURGER KING® Drive ban, az autójukból is megrendelhetik a tűzön grillezett hamburgereket.

Az étteremhez tartozó 90 négyzetméteres teraszon is elfogyaszthatják a vendégek rendeléseiket, ahol 58 ülőhely várja őket.

„Nagykanizsa a vármenye második legnagyobb városa, oktatási, kulturális és egészségügyi szempontból is egy regionális központ, ahol az elmúlt években jelentős tudományos és gazdasági fejlődés történt, ezért nem volt kérdés, hogy itt nyissuk meg a legújabb éttermünket” – mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke. „Szeretnénk mi is része lenni a város életének és annak a növekedésnek, amely Nagykanizsán elkezdődött, ehhez hoztuk el a már megszokott magas minőségű, frissen készített, 100% marhahússal készülő tűzön grillezett hamburgereinket.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!