Hollywood egyik legnépszerűbb színésze, a 76 esztendős Robert de Niro, őszintén mesélt a házaséletről. A világsztár kétszer állt az oltár elé: 1976-ban nőül vette Diahnne Abbottot, majd 1997-ben Grace Hightowert. Akárcsak a filmvásznon, a magánéletben is begyűjtött jó néhány tapasztalatot.

A szavai sokunknak szöget ütnek a fejébe, és mélyen elgondolkodtatnak:

"50 évnyi házasság után, egy napon figyelmesen megnéztem a feleségemet, és ezt mondtam neki: 50 évvel ezelőtt egy kicsi lakásom volt, egy régi autóm, kanapén aludtam, és egy doboznyi méretű tévét néztem. Ám minden este egy 19 éves gyönyörű lány társaságában térhettem nyugovóra.

Most, van egy hatalmas és drága otthonom, rengeteg autóm, egy óriási franciaágyam és luxus-hálószobám, egy gigantikus kijelzőjű színes tévém, de egy 69 esztendős nővel bújok ágyba. Kezdek kételkedni a házasságomban.

A feleségem egy roppant intelligens asszony. Nem sértődött meg, és nem is hordta le a fejem. Mindössze annyit mondott, élhetek a lehetőséggel, és keressek csak egy 19 éves ifjú hölgyet. Neki pedig gondja lesz arra, hogy ismét egy kis lakásban, szakadt kanapén, ócska fekete-fehér tévét nézhessek."

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!