Az Illicit Encounters nevű randioldal 2000 britet kérdezett meg, hogy fény derüljön a leggyakoribb szexuális képzelgésekről - számolt be róla a Mirror. A szexuális fantáziájukról viszonylag kevesen beszélnek, sokan még párjuk elől is elhallgatják. Egy felmérés azonban most ezeknek járt utána, és elég érdekes eredményekre jutott.

Így például, hogy a nők több mint a fele fantáziál volt barátjukról, miközben a jelenlegi partnerükkel szeretkeznek. Legszívesebben az első szerelmükre gondolnak vissza. 38 százalékuk van így vele, míg kevesebb, mint az egynegyedük szégyelli magát miatta, a többiek úgy gondolják, ez az élet része.

A férfiaknál valamivel kevesebben gondolnak a volt párjukra szex közben, első szerelmükre közülük 23 százaléknyian, és mindössze 16 százalékuk érez emiatt bűntudatot.

Amit ez az új szexuális fantáziákat vizsgáló kutatás mutat, az az, hogy a fű tényleg zöldebb sok párnál, akik szeretettel gondolnak a korábbi szexuális partnereikre, még akkor is, ha éppen a jelenlegi szeretőjükkel szexelnek

- nyilatkozta a randioldal szóvivője, Christian Grant.

A leggyakoribb szexuális fantáziák a britek körében:

  1. szex a volt partnerrel, 55%;
  2. egy szexjelenet a tévében vagy online, 40%;
  3. szex egy celebbel, 38%;
  4. szex a jelenlegi partnerrel, 36 %;
  5. szex egy idegennel, 29%;
  6. affér egy munkatárssal, 27%;
  7. szex egy baráttal, 225%;
  8. csoportos szex 19%;
  9. szex nyilvános helyen, 24%;
  10. szex egy hatósági emberrel (rendőrrel vagy parkolóőrrel), 11%.

Nem ez egyébként az egyetlen erre irányuló kutatás, dr. Justin Lehmiller szexuálpszichológus arra kereste a választ, milyen tabukat szegnének meg legszívesebben az emberek, így szex a partner barátjával, testvérével, vagy a legjobb barát partnerével, esetleg valakivel, aki házas. Erről bővebben itt írtunk:

Sokan fantáziálhatnak a partner barátjáról, testvéréről

Vajon a férfiak vagy a nők fantáziálnak többen taburól?

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!