Los Angelesben a hét rendezik meg az E3 expót, a világ legnagyobb videojátékos eseményét, ahol az iparág szereplői sorra rántják le a leplet az újdonságaikról. A Microsoft tegnap este tartott konferenciát, ahol egyrészt elárulták az első információkat a következő, 2020 végén érkező Xbox-konzolról, másrészt bemutattak egy csomó játékot. Ezek közé tartozik a multiplatform (tehát jön PC-re és PS4-re is) Cyberpunk 2077 is, a The Witcher 3-at is készítő CD Projekt Red következő alkotása, amiről nemcsak beszélt Keanu Reeves az esemény színpadán, de az előzetes alapján szerepel is a játékban.

A Cyberpunk 2077 egy klassziklus cyberpunk stílusú szerepjáték lesz, aminek egy jövőbeni gigaváros, Night City ad otthont, olyan emberekkel egyetemben, akik implantátumokkal élnek, és természetesen a millió és történet részesei lesznek az utcai bandák és a világot uraló hatalmas nagyvállalatok is. Ebben a környezetben kell majd helyt állnia a játékosoknak,

méghozzá 2020. április 16-tól, ugyanis ekkor kerül a boltokba.

Keanu Reeves felbukkanása egy ilyen videojátékban ugyan nem számít kuriózumnak, hiszen - többek között - Mark Hamill, Kevin Spacey és Kit Harington is arcát és hangját adta már hasonló programokhoz, ugyanakkor Reeves a John Wick-sorozat harmadik részének, és egy friss mémzuhatagnak köszönhetően most a legnépszerűbb hollywoodi sztárok egyike, és a megjelenése hatalmas őrületet keltett internet szerte, elképesztő ingyen reklámot biztosítva a jövő tavasszal érkező Cyberpunk 2077-nek.

Leleplezték az új Xbox konzolt, itt vannak az első hivatalos információk

Kifejezetten erős masina lesz az egyelőre Xbox Scarlett néven futó új konzol.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!