Az Index azt írja, egy balatonboglári apartmanház zuhanyzójában rejtett kamerákkal kukkolták a vendégeket, a Balaton Soundra érkező fiatal lányok buktatták le őket.

Ahogy a portál írja,

a fesztivál első napja után, zuhanyzáskor tűnt fel a 20 év körüli lányoknak, hogy a fülkében két, kis lyukba szerelt kamera követi a mozdulataikat.

Először megpróbálták betömködni a lyukakat, végül, mivel nem jártak sikerrel, szóltak a rendőröknek, akik csütörtök délelőtt egyesével járták végig a lakásokat. Szinte mind a hatban találtak kameráknak kialakított kis lyukakat. Az Index forrása szerint az apartmanok főző- és fürdőfülkéi között kialakított rejtett folyosóról, a gipszkartonfalba fúrt lyukakon keresztül kukkolták a lakókat.

A portál úgy tudja, a 40 év körüli tulajdonos mindent beismert, felesége azonban állítólag a rejtett folyosóról és a falba rögzített kamerákról sem tudott.

Az ő elmondása szerint a falakba nem fúrtak lyukakat, a zuhanyzókban pedig csak a szellőzőnyílások vannak kialakítva.

Emellett hozzátette, hogy a két lány, aki kihívta a rendőrséget, zavart volt, éjszaka kizárták egymást az apartmanból. Azt is cáfolta, hogy a botrány kirobbanása után minden vendég elhagyta volna a korábban teltházas szállást.