A német Tom Schwarz 24 győzelemmel a háta mögött érkezett a brit Tyson Fury elleni nehézsúlyú bokszmérkőzésre, és a mérlegelés során nagyon lazán tűrte, hogy a brit pár centire az arcától üvöltve szidja.

Ki viselné ennyire hidegvérűen, hogy pár centiről sértegetik?

Tyson Fury ellenfele, a német Tom Schwarz óriási fazon!

A 27 győzelmet és 1 döntetlent számláló Fury első menetes kiütést ígért Schwarznak, de a meccset végül a második felvonásban sikerült lezárnia. Bár az első menetben is a brit dominált, de a másodikban egyértelmű volt a helyzet, egy nagy ütéssel a padlóra küldte a németet, aki ugyan folytatni tudta, de Fury újabb rohamot indított, mire a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet.

Tyson Fury is an absolute star. ???? And will smack Wilder again. #GypsyKing #TysonFury #FuryvsSchwarz pic.twitter.com/VwVwjuKqdp

- Zac Tarockoff (@ztarockoff) 2019. június 16.

Fury egyébként nem csak a TKO-val pörgette fel a közösségi médiát, a Twitteren Muhammad Alihoz hasonlították, ahogy elhajolgatott Schwarz ütései elől.

Tyson Fury is different class. pic.twitter.com/aCDEajQdrY

- Luke Pritchard (@lukedp_) 2019. június 16.

A végén pedig a show megkoronázásaként feleségének elénekelte az Aerosmith slágerét, az I don't wanna miss a thing című dalt.

Tyson Fury sings Aerosmith after win

???? AND I DON'T WANNA MISS A THIIIIING ????Tyson Fury really celebrated his TKO victory with some Aerosmith ????

Közzétette: ESPN - 2019. június 15., szombat

A győzelem után egyre valószínűbb, hogy összejön a szintén veretlen Deontay Wilder elleni visszavágó, de jelen állás szerint ez csak 2020-ra lesz betervezve, és az ősszel még valaki más ellen száll ringbe Fury.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!