A gyanúsított korábbi javítóintézeti felügyelője döbbenetes dolgokat mondott a férfiról. Szerinte megelőzhető lett volna a tragédia.


Megdöbbentő dolgokat nyilatkozott a szekszárdi gyerekgyilkossággal gyanúsított férfi korábbi javítóintézeti felügyelője. Mint azt mi is megírtuk, a 19 éves férfi korábban két évet töltött fiatalkorúak börtönében. A felügyelő az RTL Híradónak azt mondta:

a fiú mentális problémákkal küzdött, már az intézetbe is úgy került oda, hogy 12 fajta gyógyszert szedett, ezért egy hétig azt se tudta, hogy a javítóban van.

Zárkózott volt, nem tudott beilleszkedni, mindig kihúzta magát a közös feladatok alól, teljes kirekesztettségben élt ott.

A felügyelő szerint

a szekszárdi gyerekgyilkos már akkor is egy 3 éves gyerek értelmi szintjén állt, de beszámítható volt, tudatosan cselekedett.

Azt is elmondta, hogy várható volt, hogy a 19 éves férfi bűncselekményt fog elkövetni, ha kikerül az intézetből, szerinte a tragédia elkerülhető lett volna, ha a fiú megfelelő segítséget kap.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!