Amikor arra gondolunk, mi minden történhet velünk az utcán sétálva, olyanok szoktak eszünkbe jutni, hogy a fejünkre eshet egy cserép, ránk hullhat a vakolat, vagy - a legextrémebb esetben - elnyel minket a föld, mint a minap egy szentpétervári kisgyereket.

De ami október elején történt Brazíliában, az annyira valószínűtlen, hogy ilyen a filmekben sincs, ilyen forgatókönyvet tényleg csak az élet tud írni.

Az esetet ráadásul biztonsági kamera is rögzítette, a videó érthetően nagyon pörög a helyi közösségi oldalakon.

De most már térjünk a lényegre: a felvételen azokat a pillanatokat láthatjuk, amint egy motoros kijön egy garázskapun, megvárja, hogy kikanyarodhasson az útra, bezárja az automata ajtót, és elhajt.

Ekkor sétál arra egy nő, nem is sejtve, hogy pillanatokon belül egy garázs foglya lesz. Jöjjön a videó, utána pedig a további részletek:

pic.twitter.com/MSo3UqZT4Z

- ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? (@pizzapalmito) October 27, 2019

Sokáig semmit nem is lehetett tudni a "főszereplőről", mígnem a rengeteg megosztás egyikéhez hozzászólt az áldozat lánya. Mint kiderült, az eset Goiâniában (Goiás állam) történt. A nőnek több mint egy órát kellett eltöltenie a garázsban, végül úgy menekült meg, hogy egy utcán söprögető nő meghallotta a segélykiáltásait.

Videón, ahogy a csatornafedélre lépő gyereket elnyeli a föld

Szentpéterváron a rendőrség vizsgálja az ügyet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!