A válás küszbére sodródott a házassága, ezért kezdett intim kapcsolatba a fél rendőrséggel.


Január elején derült ki, hogy egy La Vergne-i (Tennessee, USA) rendőrnő párhuzamosan több kollégájával is intim kapcsolatot tartott fenn. Akadt köztük olyan, akit szolgálat közben részesített orális örömökben, míg egy másikkal a felesége társaságában hármasban hemperegtek. Most végre az is kiderült Maegan Hallról, hogy miért feküdt le a fél őrssel, írja a Unilad.

Egy helyi tévécsatorna megszerezte a 26 éves rendőrnő kihallgatásának jegyzőkönyveit, ahol Hall elismerte a történteket. A rendőrnő a HR-osztály vezetőjének azt mondta, hogy a történtek idején a válás küszöbére sodródott a házassága, amitől kétségbe esett, majd a helyzet „teljesen kicsúszott a kezéből”.

Amikor a Patrick Magliocco rendőrrel és feleségével történt édeshármasról faggatták, azt mondta, hogy a nő egyszer csak felbukkant, pedig dolgoznia kellett volna. Ezután a kocsijához kísérték, majd valahogy egy közeli partszakaszra keveredtek, ahol megtörtént a dolog.

A kihallgatás során elismerte, hogy valóban az ajkaival kényeztette szolgálat közben egy másik munkatársát. Maegan Hall azt mondta, hogy azért tagadta le ezt korábban, mert nem akarta kerékbe törni Powell karrierjét.

Eleinte nemcsak a nő, hanem kollégái is tagadták a vádakat. Később azonban Lugo-Perez, Shields, Holladay és Powell is elismerték a történteket. Gavin Schoeberl járőr állítása szerint egyszer kapott meztelen fotót Halltól, amit nyoban ki is törölt a telefonjáról. Egy másik rendőr, McGowan bevallotta, hogy meztelen fotót küldött magáról a fehérmájú rendőrnőnek, de tagadta, hogy ezen kívül lett volna köztük valami.

Ő volt az a tiszt, aki állítólag megpróbálta rávenni Hallt és férjét egy közös kártyaparti során, hogy vele és nejével négyesben szeretkezzenek. Az elbocsátott rendőrnő szerint egy ízben pedig megpróbálta rábeszélni Maglioccót is, hogy próbálják ki házastársaikkal négyesben a párcserés szexet.

A rendőrnőt annyira megviselték a történtek, hogy egyszer üres fegyvert emelt a homlokához. A pisztolyt el is sütötte, mert kíváncsi volt, hogy „milyen a hangja”.

Hallt, Powellt és Lugo-Perezt, valamint McGowant és Shieldst kirúgták a történtek után, míg Maglioccót és Holladayt felfüggesztették a vizsgálat befejezéséig. Hall időközben jól fizető ajánlatot kapott egy nashville-i sztriptízbártól:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!