A Szolnok sima győzelmet aratott a vendég Spandau Berlin együttese felett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában szerdán. A Szolnok az előző fordulóban nagy csatában kikapott a címvédő Olympiakosz otthonában, így lépéshátrányba került a harmadik helyen álló görögökkel szemben.


Mivel a csoport sereghajtója, a német Hannover a rendező jogán biztosan ott lesz a döntő tornán, ebből a nyolcasból csak a legjobb három jut a Final Eightbe. Ezért nem engedhették meg maguknak a botlást a németek ellen, és ehhez tartották is magunkat: a nagyszünetben már öt góllal vezettek. Nem sokkal később azonban az Olympiakosz is nyert a Mladost Podgorica ellen, ezért továbbra is három pont az előnye.

A másik csoportban kikapott 8-5-re kikapott a Barceloneta otthonában a Ferencváros, ennek ellenére így sincs veszélyben a továbbjutása. Az Eger viszont rettentő gyengén kezdett a Brescia vendégeként, az első félidőben csak két gólig jutott. Végül és kikapott. Ez azt jelenti, hogy matematikailag egyedül az FTC kárán juthat be a legjobb nyolc közé.

Eredmények - Vízilabda Bajnokok Ligája, 11. forduló

A csoport:
CNA Barceloneta (spanyol)-FTC-Telekom Waterpolo 8-5 (3-0, 3-1, 1-2, 1-2)
Brescia (olasz)-ZF-Eger 11-6 (2-0, 4-2, 2-2, 3-2)

B csoport:
Szolnoki Dózsa-Spandau Berlin (német) 14-6 (4-0, 4-3, 3-1, 3-2)

Nyitókép: MTI/Mészáros János


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!