Február 25-én startolt el a Comedy Centralon a Heti dörgés Villám Gézával. A heti talk show a magyar politikai élet abszurditását állítja középpontba a hét közéleti eseményei kivesézésével. A fél órás epizódok legközvetlenebb mintájul John Oliver többszörös Emmy-díjas Last Week Tonight-ja szolgál, de a műsorról eszünkbe juthat a Daily Show is.


A hétfő este érkező negyedik adásban Villám Géza, vagyis Szabó Gál András műsorvezető többek között Mészáros Lőrinc vagyonosodásának kérdését járja körül, de szó esik majd a nemrég létrejött Papplikáció nevű alkalmazásról is, melynek ötlete a Szombathelyi Egyházmegyének köszönhető. Az applikáció lehetőséget nyújt, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk az egyházmegye kiválasztott papjaival és chatelhessünk velük a minket égető kédésekkel kapcsolatban. Természetesen, Villám Géza nem hagyhatja annyiban ezt az ötletes elnevezést, így ő is beszállt a versenybe, milyen néven futhatna még az alkalmazás.

Ha kíváncsi erre, valamint arra, hogyan lehet, Mészáros Lőrinchez hasonlósan, gázszereléssel meggazdagodni, nézze meg az alábbi beharangozó videókat, valamint a teljes adást hétfő este 22:00-kor a Comedy Centralon.

Szponzorált tartalom

A cikk a Comedy Central támogatásával készült.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!