Szokatlan jelenetet rögzítettek a biztonsági kamerák szeptember közepén a denveri repülőtéren.

A felvételen a Republic Airways két (immár csak ex-) munkatársa látható, akik épp a repülőgépbe készülnek beszállni, amikor a férfi a nő felé köp - majd miután kolléganője pofon üti őt - a gyomrára és az arcára is bevisz egy-egy ütést.

Leaked surveillance footage reveals sickening moment male Republic Airways flight crew member punches and spits at a female colleague at Denver Airport. https://t.co/tV88TrSfzs pic.twitter.com/yb394CIKof

- Breaking Aviation News (@breakingavnews) October 8, 2019

A Daily Mail azt írja, a videó két szereplője a 29 éves Marisha Sporer, stewardess és egy 36 éves pilóta, William Thomas, akik 2018 novembere óta párkapcsolatban álltak, de nem sokkal az eset előtt szakítottak, miután a nő meglátott valamit barátja telefonján.

A denveri rendőrség megerősítette: a két alkalmazottat később letartóztatták.

A Republic Airways hivatalos közleményt adott ki az ügyben; a légitársaság jelezte, hogy elfogadhatatlannak tartják ezt a viselkedést, és a videón látható két személy már nem a cég munkatársa.

"Szeretlek" - írta utolsó SMS-ében a hős légiutaskísérő

Makszim Moiszejev. Így hívták azt a légiutas-kísérőt, aki az életét áldozta, hogy mentse a kigyulladt SSJ-100-as repülőgép utasait. 22 éves volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!