Az Egyesült Államokban, egészen pontosan Nashville-ben történt a nem mindennapi eset, amikor egy megcsalás után a feleség kereken 1 millió dollárra perelte a hűtlen férjét. De ne szaladjunk ennyire előre. A titkos románcra úgy derült fény, hogy a férj telefonja véletlen benyomódott a zsebében és felhívta a feleségét. A Nashville Scoop nevű helyi hírgyűjtő blog azt írja, hogy a nő 1 órán és 28 percen keresztül hallgatta, ahogy a férje megcsalja, vagy legalábbis eddig tartott a hívás.


Az egyik csavar a történetben, hogy a férj egy férfival csalta meg a feleségét, aki állítása szerint nem tudott arról, hogy a párja a saját neméhez is vonzódik.

A hívásból pedig egyértelműen kiderült, hogy a vonal másik oldalán két férfi szexszel egymással. A másik fordulópont a sztoriban, hogy a feleség, miután megtudta, hogy a férje megcsalta és valószínűleg nem is egyszer, rögtön csináltatott egy tesztet, hogy nem kapott-e el valamit.

A tesztből világosan kiderült, hogy a nő megfertőződött egy szexuális úton terjedő betegséggel: genitális herpesze lett.

A feleség emiatt jogi útra terelte az ügyet, kereken 1 millió dollárt szeretne a férjétől, akivel egyébként 4 éve boldog házasságban élt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!