Répás Lajos öt éve ül a vádlottak padján a prostiperként elhíresült ügy miatt, a Blikk információi szerint legutóbb az ügyész egyezséget ajánlott neki: beismerés esetén az eredetileg javasolt letöltendő börtönbüntetés helyett 2 év, 5 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel befejeznék az eljárást. Répás Lajos azonban visszautasította az ajánlatot ártatlanságára hivatkozva.

Januárban részletesen beszámoltun róla, hogyan zajlanak a tanúkihallgatások, amelyben a lap szerint körülbelül az érintett nők fele vallott. Répás Lajos ellen - aki a Miss Hungary szépségversenyek szervezőjeként híresült el - 2014 augusztusában emeltek vádat kitartottság, 67 rendbeli kerítés, illetve 5 rendbeli 18 év alatti személy ellen elkövetett kerítés miatt.

"Szexuális szolgáltatás egy kuplerájban van, ezek baráti találkozók voltak"

Tanúkihallgatásokkal folytatódott R. Lajos pere. Ezúttal kuncsaftok vallottak arról, mi közük volt Magyarország legismertebb luxusprostituált-hálózatának főnökéhez.

Répás katalógusából a fehérneműben erotikusan pózoló lányok közül egykori pornószínésznő, szépségverseny-résztvevő, ismert modell, valóságshow-hős ugyanúgy kiválasztható volt 2007-től, mint munka nélküli anyuka vagy egyetemista.

A Blikknek Dr. Kléber István, Répás ügyvédje arról beszélt hogy még évekig tarthat az elsőfokú per. A jogi képviselő szerint:

Három, szolgáltatást igénybe vevő férfit hallgattak meg legutóbb, illetve néhány lányt. Az egyik megrendelő szerint nem is történt szexuális aktus, mivel nem volt szimpatikus a kiküldött hosztesz. Az eddig meghallgatott nők szerint ők maguk kérték az ügyfelemet, hogy partikra, vacsorákra, házibulikra szerezzen hölgytársaságra vágyó férfiakat, akikkel, ha akartak, szexuális kapcsolatot létesítettek.

Kiemelt kép: Bielik István/24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!