Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az X-Faktor győztese azt mondja, az utolsó bőrt is lehúzták róla menedzserei.

A legtöbben azt gondoljuk megnyerni az X-Faktort és utána befutott énekesként élni egyenlőt jelent a sikerrel és a pénzzel, ám ez egyáltalán nincs így. Tóth Andi saját bőrén tapasztalta mennyire kemény a popipar, mint mondja pénzéhes menedzserei "az utolsó bőrt is lehúzták róla".

Az énekesnő annyira leszegényedett, hogy párjához, Szabó Ádámhoz kellett költözzön, mert nem tudta eltartani magát, írja a Bors.

"Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes mene­dzserekről, akik nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak" - mesélte a lapnak az énekesnő, aki 5 évvel ezelőtt, 2014-ben nyerte meg az X-Faktort.

Tóth Andi azt is elmondta, hogy már több menedzserrel is dolgozott, de volt olyan, hogy a bevételének 80%-át a menedzser vitte el, ő alig maradt valamivel.

"Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat - kaja, macska, al­bérlet - de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte. Úgyhogy legfőbb célom megerősödni, befutni és elérni, hogy anyagilag a párom nélkül is megálljam a he­lyem. Ez adná vissza a lelki bé­kémet" - tette hozzá.

Tóth Andi nemrég S. Tóth Márta JelenLét című műsorában beszélt életéről, és anyagi nehézségeiről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!