Ahogy arról mi is beszámoltunk, nagyon durva baleset történt vasárnap kora reggel Győrújfaluban. Egy autó a fának csapódott, ráadásul olyan erővel, hogy a kocsi teteje teljesen letört, de az oldala is nagyon megrongálódott, az ablakai pedig kitörtek. Öten utaztak benne, egyikük szörnyethalt, négy embert a mentők kórházba vittek.

Az RTL Híradónak nyilatkozott az az asszony, akinek a háza előtt történt a súlyos baleset. Azt mondta, egy fiatal hangját hallotta, aki az anyját szólítgatta, egy másik női hang pedig nyugtatta.

Az egyik sérült is megszólalt, aki azt mondta, a társaság tagjai jól ismerték egymást, egy szórakozóhelyről tartottak hazafelé hajnalban. A sofőr szerinte nem ivott alkoholt, de életveszélyesen vezetett. A lány meg akarta előzni a balesetet, ezért könyörgött a sofőrnek, hogy álljon meg.

"A sofőr átment mindig a másik sávba, és pont jött a kocsi velünk szembe. Elkezdtem sírni és kiabálni, hogy húzódjon félre, hadd tudjak kiszállni, mert nem akarok még meghalni."

A kérése viszont süket fülekre talált: az autót vezető férfi a mellette ülő társával együtt kinevette a lányt.

"Azt mondta, hogy ti most itt meg fogtok dögleni. Olyan csúnya volt az arcuk, hogy még jobban sírtam"

- mondta a fiatal nő, akinek az arcán és a teste több pontján is zúzódások vannak. Ő középen ült az autóban, mellette a barátja és egy másik fiatal lány volt, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek.

Az RTL Híradó úgy tudja,

a kocsi sofőrje túl gyorsan hajtott, ezért kötöttek ki végül a fában. Az anyósülésen ülő 44 éves kazincbarcikai férfi a helyszínen meghalt, a sofőr életéért még most is küzdenek. A rendőrök még vizsgálják, hogy fogyasztott-e kábítószert a baleset előtt.

Az RTL Híradó riportja: