Igencsak félreérthető fotót osztott meg Instagram-oldalán Tatár Csilla. Kisfia, Milán egy ultrahang fotót nézeget a képen, így Csilla követőiben rögtön felmerült a gyanú, hogy ismét babát vár a műsorvezetőnő.


Van egy Milános könyvem, amiben elég jól dokumentálva van az, hogy honnan indultunk és hová érkeztünk.?❤ Ma este Milan levette a polcról, hogy olvassak belőle!?? Én pedig ilyenkor mindig rácsodálkozom arra, hogy egyáltalán létezünk!? ❤ ?? #biológiailogisztikaajavából? #tudomtudom #deakkoris #elképsztő❤?

1,479 Likes, 14 Comments - Tatár Csilla (@csillatatar) on Instagram: "Van egy Milános könyvem, amiben elég jól dokumentálva van az, hogy honnan indultunk és hová..."

Azonban a Dal házigazdája gyorsan eloszlatta a kételyeket:

"Van egy Milános könyvem, amiben elég jól dokumentálva van az, hogy honnan indultunk és hová érkeztünk. Ma este Milán levette a polcról, hogy olvassak belőle! Én pedig ilyenkor mindig rácsodálkozom arra, hogy egyáltalán létezünk!” – írta a fotóhoz.

Ezek szerint Csilla nem tervez mostanában kistestvért Milánnak, az viszont biztos, hogy a kisfiút már most nagyon érdekli, hogy került anyukája pocakjába.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!