A 26 éves Andi Beauer és a 23 éves Lara Booth a Kárpátokban túráztak, amikor a férfi észrevette, hogy nagyjából egy méterre van egy nőstény medvétől és annak két bocsától. Az anyamedve Beauerre az egyébként PhD-ra készülő Beauerre támadt, állkapcsával megragadta a jobb lábát és dobálni kezdte. Booth mindeközben hat méterre volt az eseménytől és tanácsként azt kiabálta:

Nyomd ki a szemét!

Soha jobb tanácsot: a férfi így tett, írja a Metro, a medve fel is adta a küzdelmet, elment, ők pedig telefonon segítséget hívtak és kórházba szállították.

A nő lefotózta a férfi lábát, mutatjuk, hogy néz ki egy láb egy medvetámadás után.

**EMBARGOED UNTIL 2PM GMT, JUNE 9, 2019** Andi Beauer’s mangled leg after the attack. Andi Beauer, 26, and Lara Booth, 23, were hiking in the Romanian mountains when Andi was attacked by a bear - leaving his right leg mangled. See SNWS story SWTPbear. A man survived being mauled by a 6ft brown bear which savaged his leg - after he punched it in the face. Andi Beauer, 26, and Lara Booth, 23, were hiking through the Romanian mountains when he found himself standing a metre away from a female bear and two cubs. The protective beast bounded towards PhD student Andi and wrapped its jaws its right leg - tossing him from side to side. British Lara - who was walking 20ft behind - screamed for him to
Fotó: Lara Booth / SWNS.COM

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!