Az Opel és az Audi kigyulladt az ütközés után, emiatt olyan forróság volt, hogy senki nem tudott a közelükbe menni és segíteni.

A karambolt követő pillanatokban már olyan forróság volt a felcsapó lángoktól, hogy nem tudott közelebb menni és segíteni az a szemtanú, aki a Borsnak nyilatkozott. Azt mondta:

tehetetlenül nézte végig, amint a tűz felemészti a két kocsit és utasait.

Mint a Bors írta, egy Opel – amelyben egy nő és egy férfi utazott – előzésbe kezdett, visszatért saját sávjába, de kisodródott, és frontálisan ütközött a szembe jövő autóval, egy Audival – így történt a lap szerint a baleset, amelyben végül mindkét autó utasai meghaltak, írta meg a Bors. Az utóbbi autóban három férfi, egy nő és egy gyermek utazott. Az egyik autó berobbant, és a másik kocsi is lángra kapott. Mire a mentők kiérkeztek, már senkin sem lehetett segíteni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére korábban azt mondta, hogy a segélyhívás fogadásakor két mentőhelikoptert is elindítottak, azonban a mentők beavatkozására már nem volt mód, mert menthető sérültet nem találtak. A mentőhelikoptereket ezért visszafordították – írta korábban a Blikk.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!