Ruby Rose tavaly még azzal került be a hírekbe, hogy kibukott az Uzsokin és a magyar egészségügyön. Budapesten forgatott, és a fülébe szorult füldugó miatt került kórházba.

Ruby Rose az Uzsokiba került, ami a "legfélelmetesebb", amit eddig látott

A sztár Magyarországon megsérült egy forgatáson.

Most azonban egy másik balesetről ír az Instagramján: a Batwoman forgatása közben sérültek a csigolyái, és a gerincprobléma, illetve krónikus fájdalom miatt azonnali beavatkozásra volt szükség.

Mindenkinek, aki a Pez-adagolós sebhelyről kérdez a nyakamon: néhány hónapja azt a hírt kaptam, hogy sürgős beavatkozásra szorulok vagy a bénulást kockáztatom

- írta az Instagramján.

A csigolyákkal egy kaszkadőr jelenet után volt probléma, és a színésznő a karjait sem érezte. A műtétet levideóztatta, és az oldalára fel is rakta a vágott, de elég sokat mutató verziót. Ezt azzal indokolta, hogy látta A Grace klinika egyik részét, ahol egy törülközőt hagytak a páciensben, és amúgy is szerette volna tudni, mi történik a testében. Az nézze meg, aki bírja az ilyesmit.

View this post on Instagram

To everyone asking about my new Pez dispenser scar on my neck… A couple of months ago I was told I needed an emergency surgery or I was risking becoming paralyzed… I had herniated two discs doing stunts, and they were close to severing my spinal chord. I was in chronic pain and yet couldn't feel my arms… Thank you Dr Bray for everything you did and for allowing me to keep working and doing what I love. I am forever in your debt. And to anyone asking why I let them video it.. Did you not watch that Greys anatomy episode where they left a towel in a patient?? Also I wanted to see what happens when we go under.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/WireImage/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!