Andy Vajna özvegye arról is beszélt egy interjúban, hogy idén már komolyabban el akartak gondolkozni a családalapításon.


Érdekes interjú jelent meg még 2018 novemberében Vajna Tímeával, amit most a 24.hu fedezett fel. Andy Vajna özvegyével - akkor még feleségével - Hasulyó János, azaz művésznevén John Hasulyo beszélgetett Kalifornia utcáin című online videósorozatában, amely hasonló D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős videóihoz, csak Hasulyo többek közt Los Angelesben élő magyar celebeket is kérdez az életükről.

Vajna Tímea sem maradt ki a sorból, aki már régóta hosszabb időszakokat tölt Amerikában, az amerikai állampolgárságot is szeretné megszerezni, férje halála után pedig állítólag azt tervezi, hogy a tengerentúlon kezd új életet.

A tavalyi videóbeszélgetésből viszont kiderült, hogy még az USA sem tökéletes Vajnáné számára. Az ottani ember viselkedése például nagyon nem tetszik neki.

"Amerikában mindenki olyan felszínes. Rosszul vagyok az ilyen amerikai picsáskodásoktól, csak szinte ez megy."

Vajna Tímea arról is beszélt, hogyan telnek a napjai Amerikában. Mint elmondta, napjai abból állnak, hogy angoltanárnővel vagy angol iskolában tanul, edz, esténként színiiskolába jár, ami késő estig, akár éjfélig is tart, másnap megcsinálja a házifeladatot és tanulja a szavakat, és magyar barátnőivel találkozik.

Persze olykor partikra is jár, ahol hollywoodi hírességek is megfordulnak, de mint kiderült, már nincs annyira jó véleménnyel sem a bulikról, sem az ott megjelenő emberekről, sőt úgy általában az Amerikában élőkről:

"Egy idő után már elege lesz az embernek ezekből a partikból, mert mindig ugyanazok az arcok vannak, általában már a fontos emberek csak benéznek, utána elmennek és már csak a slepp marad ott. Az a baj, hogy én imádom a melegeket, de ez a szakma most már nagyon nagyon elment ebbe az irányba és a bulikban a partikon is nagyon sok meleg van már, hogy ha meg akarnék ismerkedni valakivel. Vagy biszexuális, ami most nagyon nagy trend, vagy mondjuk egy 40-50 év körüli pasi pedig húszéves kislányokkal nyomul.

Tehát igazából nem tudom, hogy születnek a gyerekek, mert itt nagyon-nagyon beteg világ van. Amikor idejöttem 6-7 évvel ezelőtt, akkor előre engedtek, de most egyre agresszívabbak, mint az olaszok, kábé. Itt vigyázni kell akkor, ha rászólsz, akkor milyen idegállapotban van az illető, mert kiránt egy pisztolyt, aztán jól agyonlő, kábé. Itt mindenre kell vigyázni, mert itt borzasztó, hogy itt lehet legálisan fegyver nálad. Itt Amerikában nagyon sokan gyógyszert szednek, antidepresszánsokat, arra jól ráiszik, meghülyül és gondol egyet és lelő, szörnyű! Az iskolákban nagyon sokan mentálisan betegek."

A celeb azt is elmondta, hogy szerinte Hollywoodban "nincs idő a szeretetre". Az édesanyákat is inkább a drogériákban látja, mint a játszótereken.

"A gyerekek nyomkodják az iPadet. Bár lehet, hogy ha nekem is lesz gyerekem, akkor néha én is azt választom majd, hogy a bébiszitter legyen az iPadje"

- mondta, bár valószínűleg arra gondolt, hogy az Ipad lesz a gyereke bébiszittere.

A gyerektéma egyébként már korábban is felmerült a Vajna házaspárnál. Tavaly a feleség már hormonkezelésen vett részt, sőt Hasulyónak azt is elárulta, hogy bár 36 évesen "már benne van a korban", és eddig nem érezte úgy, hogy eljött volna az anyává válás ideje, de 2019-ben már lehet, hogy tervbe veszi - mindezt még Andy Vajna halála előtt gondolta.

"Andy nagyon szeretne már évek óta gyereket, én pedig örömet akarok neki szerezni azzal, hogy szülök neki egy kisbabát. Tudom, hogy ez mennyire fontos neki, pláne azok után, hogy korábban már elveszítette a fiát. De akárhányszor szóba hozta eddig, mindig azt mondtam, még egy év, még egy év… 2019-ben viszont komolyan elgondolkodnék rajta. Szerintem jó anya lennék. Ezt nem csak abból gondolom, ahogy az állatokkal bánok, hanem abból is, hogy amikor elmegyünk valakihez vendégségbe, a gyerekek imádnak engem”

- idézi a Story magazin Vajnánét.

A lap úgy tudja, Vajna Tímea továbbra is szeretné megszerezni az amerikai állampolgárságot, ezért nem is utazott haza Andy Vajna Los Angeles-i temetése óta. Ahhoz, hogy amerikai állampolgár legyen, valószínűleg nyárig az Egyesült Államokban kell tartózkodnia.

A John Hasulyóval készült teljes beszélgetést itt nézheted meg:

Kalifornia utcáin

Vajna Timivel Kalifornia utcáin beszélgetett John Hasulyo



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!