2018 őszén Kim Kardashian előszeretettel húzott magára vintage bikiniket és bugyikat - egyszer egy Guccit, aztán egy Chanelt. Akkor nem derült ki, hogy ezek a több mint húszéves darabok honnan vannak, csak arra tippeltünk, hogy nagy valószínűséggel az anyjáé voltak. És utóbbi még a jobbik eset, mert akkor nem egy vadidegen ember hordta őket korábban. Igaz, a fertőzés veszélye így is fennáll.

Kim Kardashiannek vaginafertőzése lehet a tangája miatt

Senki ne kövesse a példáját!

Na de jöjjön végre a lényeg, amihez ez a viszonylag hosszú, de közel sem felesleges felvezető is kellett - mostantól bárki felveheti Kim Kardashian vintage Chanel-bikinijét. Az mondjuk nem derült ki, hogy ez tényleg ugyanaz a darab-e, amit ő is viselt, és hogy ő is csak kölcsönkapta-e, de valójában teljesen mindegy, mert így is túl sok ember hordta már korábban, amitől az rosszabb lesz, mint egy keveset takarított nyilvános WC.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 5, 2018 at 10:33am PDT

Az van ugyanis, hogy a fent is látható, bikininek nehezen mondható darab, amit először egy bizonyos Stella Tenant viselt 1996-ban a néhai Karl Lagerfeld bemutatóján, most egy Los Angeles-i designer shop, az EL CYĆER tulajdona, ahol vintage-darabokat árulnak, pontosabban adnak bérbe. A People azt írja, hogy gyakorlatilag bárki - amennyiben Los Angelesben él - kikölcsönözheti ezeket 72 órára. Az sajnos nem derült ki, hogy mennyibe kerül mindez, de a fotók alapján látszik, hogy egy 40-es méret van belőle, aminek már a címkéje is szét van kopva.

Fotó: EL CYĆER

via GIPHY

Kiemelt kép: Instagram/Kim Kardashian


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!