Ezt láttam a kamerámon, amikor vasárnap reggel felébredtem, és próbálom kitalálni, hogy mi a fene.


Ezzel a szöveggel osztotta meg Facebook-oldalán csütörtökön az Egyesült Államokban élő Vivian Gomez a házára szerelt egyik biztonsági kamera felvételét, ami egy igazán furcsa lényt lehet látni. A nő hozzátette:

Először csak a bejárati ajtótól induló árnyékot vettem észre, aztán ezt a dolgot. Látta még valaki ezt a kameráin? A másik két kamera valamilyen oknál fogva nem vette fel.

A videó hatalmas sikert aratott a Facebookon. Pár nap alatt már több mint hatmillióan nézték meg, és több mint 120 ezren osztották meg. Még nagyobb volt a siker a Twitteren, ahol egy nő továbbosztotta. Ott már 25 milliós nézettségnél tart.

So I woke up Sunday morning and saw this on my camera and am trying to figure out…what the heck?? First I saw the shadow walking from my front door then I saw this thing….has anyone else seen this on their cameras?? The other two cameras didn't pick it up for some reason.

Közzétette: Vivian Gomez - 2019. június 6., csütörtök

A legtöbb hozzászóló azonnal Dobby-t, a Harry Potter sorozat házimanóját vélte felfedezni a felvételen, akit Harry Potter egy okos trükkel szabadított fel a szolgaság alól. De persze voltak, akik földönkívüli látogatónak nézték, vagy trükkfelvételnek gondolták az egészet. Vagy egy, a fején alsónadrágot viselő kisgyereknek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!