Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem telik el olyan nap, hogy ne érkezne valamilyen hír a brit királyi családról, azonban ritka, amikor II. Erzsébet királynőről tudunk meg valami nagyon személyeset.

A The Sun II. Erzsébet királynő kedvenc unokáiról írt, és biztosan téged is meglep, hogy Vilmos és Harry herceg nem szerepelt köztük.

A The Sun szerint, a királynő nagyon szeret időt tölteni az unokája, Zara Tindall társaságában. Zara Tindall édesanyja, Anne hercegnő, 2011-ben ment férjhez a volt rögbi játékoshoz, Mike Tindall-hoz.

Zarának van még két lánytestvére, az 5 éves Mira Grace és az 1 éves Lena Elizabeth.

Ingrid Seward, a Majesty Magazine főszerkesztője azt mondta: A királynő számára nagyon kedves a Tindall család, mivel nagyon átlagosaknak tartja őket. Nincsenek folyton a sajtó középpontjában, és nem igazán van hatással az életükre, hogy a királyi család tagjai.

"A királynő mindig is csodálta Zarát, és nagyon büszke a sikereire és arra, ahogyan az életét éli." - mondta Seward.

Természetesen ez azzal is összefüggésben van, hogy Zara nagyon diszkrét és nem keringenek róla felháborító hírek, ami Vilmos hercegről, Katalinról, Harryről és Meghanról nem feltétlenül mondható el, nem beszélve azokról a hírekről, amik utóbbi időben a közöttük levő kapcsolatról láttak napvilágot.

"A Tindall család társasága biztosan megnyugvást nyújt a királynő számára. Mellettük, Erzsébet királynő önmaga lehet elfelejtve a pletykákat, amelyek Vilmos és Harry herceg vitáiról keringenek." - tette hozzá Ingrid Seward.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!