Hét csapat, a Leverkusen, a Zürich, a Chelsea, a Lazio, a Dinamo Zagreb, az Eintracht Frankfurt és az Arsenal is továbbjutott az Európa Ligában.


A londoniak 0-0-ra végeztek a Sporting ellen, és ezzel 15 meccses nyújtották veretlenségi sorozatukat, de ezt beárnyékolja Danny Welbeck sérülése, akinek nagyon rondán nézett ki a jobb bokája, miután egy fejest követően rosszul fogott talajt.

Have Arsenal fans blamed Ryan Shawcross for Danny Welbeck's injury yet? pic.twitter.com/6Hjh7EhAAz

- Rob Price (@SaintRobinho86) 2018. november 8.

Az angol válogatott támadót oxigénmaszkban és hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították, de pontos diagnózis még nincs. Viszont a sérülés mértékéről sokat elmond Welbeck csapattársának, Mattéo Guendouzinak a reakciója.

This Guendouzi reaction to Danny Welbecks injury made me so sad for Welbeck , Injuries are a big set back to any player especially when it means he has to stay out for a while.
Get Well Soon Danny Welbeck
pic.twitter.com/vwEctQuizR

- TheGenerous (@TheAmwai) 2018. november 8.

A Milannál is ki lehet tenni a kórház táblát, Lucas Biglia, Gonzalo Higuaín és Jack Bonaventura eddig is sérült volt, erre most a Betis elleni meccsen újabb három játékos dőlt ki. Mateo Musacchiót saját társa, Franck Kessié tarolta le, és az argentin védő egy rövid időre elvesztette az eszméletét, de az öltözőben már magához tért.

Che botta

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!