Nem radioaktív anyaggal mérgezték meg a Silvio Berlusconi volt kormányfő perében tanúskodó, március 1-jén rejtélyes körülmények között elhunyt Imane Fadil marokkói modellt.

A Milánói Állami Egyetem orvostani szakértői nem találtak radioaktív nyomokat a 33 éves nő veséjének és májának szövettani vizsgálata során.

Egy boncolásnak kell most tisztáznia Fadil halálának pontos okát. Eddig még nem zárták ki, hogy a modellt talán más anyagokkal mérgezhették meg, akinek vérében egyebek mellett megemelkedett antimon- és kadmiumszintet tapasztaltak.

"Azt beszélték, ha lefekszel a miniszterelnökkel, pénzt kereshetsz"

Rejtélyes körülmények között hunyt el a marokkói modell, aki részt vett Berlusconi szexpartijain. Imane Fadil könyvet írt az orgiákról, de be már nem fejezhette.

Imane Fadil rejtélyes módon vesztette életét. A szombati olasz lapok még azt valószínűsítették, hogy a fiatal nőt radioaktív anyaggal mérgezték meg. A 33 éves Imane Fadil január 29-én került kórházba, súlyos gyomorfájdalmakkal Milánó mellett, akkor arról panaszkodott a barátainak és az ügyvédjének, hogy valaki megmérgezte. Március 1-jén halt meg a kórházban.

BBC

Kiemelt kép: Photo by Olivier MORIN / AFP


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!