Karácsonykor nemcsak kapni, de adni is hatalmas öröm. Gyerekként azért vártuk az ünnepeket, hogy ajándékot kaphassunk. Amióta felnőttünk, már sokkal nagyobb örömet jelent adni. A karácsony pedig egy igazán jó alkalom, hogy olyanok álmát valósítsuk meg, akik nekünk apróságnak, ám számukra elérhetetlennek tűnő dolgokra vágynak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet az #angyalvagy kezdeményezés részeként közel 300 nehéz sorban élő gyerkőc kívánságát gyűjtötte össze, az ország különböző pontjairól. A csapat arra vállalkozott, hogy a ti segítségetekkel beszerezzék nekik a személyes kívánságaikat.

Hogyan csatlakozhatsz?

Regisztrálj az #angyalvagy weboldalán, ahol össze vannak gyűjtve a kívánságok, majd ki tudod közülük választani, melyiket valósítanád meg. Ezt a "Megajándékozom" gombra kattintva tudod megtenni, majd vásárold meg az ajándékot és hozd el a Sziget irodába vagy az Akvárium Klubba december 4-ig.

c3

Hova és meddig tudod elhozni az ajándékokat?

• november 15-től december 4-ig, minden nap 06-22 óráig Sziget Iroda recepciója (Budapest, Hajógyári sziget hrsz. 23796/58 - a sorompó után jobbra, az épületben)

• november 15-től december 4-ig, minden nap 12-20 óráig: Akvárium Klub jegypénztára (Budapest, Erzsébet tér 12. - a bejárat után jobbra, a VOLT Lokál mellett, zárt körű rendezvények esetén keresd az Aranyhal épületét)

Milyen értékű ajándékokat vegyél?

Nagyon fontos, hogy közel azonos értékű, 6-8000 Ft körüli és új ajándékokat vár a csapat. Az aktivisták arra törekszenek, hogy ne fordulhasson elő, hogy valaki kevesebb ajándékot kap, annak ellenére, hogy csak kisebb kívánságot írt fel a listára. Éppen ezért, ha valaki mondjuk csak egy kártyát kér, a csomagba tegyetek még csokit, vagy valami plusz meglepetést. Ha valaki egy olyan babát kér, ami drágább, mint 10.000 Ft, de Te szívesen megveszed, csak akkor tedd, ha ránézésre nincs nagy különbség értékben a 6-8000 Ft-os ajándékokhoz viszonyítva.

5-31

Csomagolás

Az ajándékokat karácsonyi zacskóban várják úgy, hogy stabilan rögzítve szerepeljen rajta a gyerkőc neve és városa, akinek a kívánságát teljesítetted. A zacskón belül az ajándékok ne legyenek becsomagolva, mert a gyerekek védelme érdekében fontos, hogy az intézmények nevelői ellenőrizhessék a csomagokat átadás előtt. Ha van kedved, egy kedves levéllel még kiegészítheted a csomagot.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!