Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha van olyan táplálékkiegészítő, amely fiatalon és frissen tartja a bőrünket, és számos más egészségügyi előnnyel is jár, akkor az a magnézium-klorid.

Ez a kémiai vegyület megerősítheti a szervezetünket, és megakadályozhatja a fertőzéseket, miközben szabályozza a húgysav mennyiségét az ízületekben. Ha napi szinten használjuk ezt a táplálékkiegészítőt, semlegesíthetjük ezt a savat, és megakadályozhatjuk a fájdalmas betegségek, például a köszvény kialakulását.

Megmutatjuk, hogyan lehet a magnézium-kloridot vízzel kombinálni, hogy létrehozzon egy hatékony orvosságot, amely fiatalítja a bőrt, és legalább tíz évvel fiatalabbnak tűnhetünk tőle.

Íme a szer legfontosabb egészségügyi hatásai: tisztítja a vért, eltávolítja a húgysavat a szervezetből. A keverék ideális a sportolók számára is, mivel megakadályozza az izomkárosodást, a görcsöket és a fáradtságot. Megerősíti a szív- és érrendszert. Szabályozza a koleszterinszintet. Hatásos a stressz, a depresszió és más betegségek ellen.

Emellett a magnézium-klorid javítja az emésztést, megakadályozza az aranyér kialakulását, a székrekedést és a vastagbélgyulladást. Jó hatással van a prosztatára, képes küzdeni a prosztatarákkal, és megakadályozni annak továbbterjedését, ugyanakkor erősíti az immunrendszert és felveszi a harcot a megfázással és az influenzával.

A magnézium-klorid a bőrre is nagyon jó hatással van, megakadályozza a korai öregedést, és elősegíti a sejtek regenerálódását. A csontok számára is létfontosságú, mivel megköti a kalciumot a csontokban és megakadályozza a csontritkulást. Végül pedig enyhíti a PMS tüneteit, és szabályozhatja a hormonális egyensúlyt a szervezetben.

Így használhatod fel a magnézium-kloridot a bőr fiatalítására és általános egészség javítására:

  • Forralj fel egy liter vizet, majd vedd le a tűzről, és hagyd hűlni egy kicsit. Amikor a víz már langyos, adj hozzá 33 gramm magnézium-kloridot (ezt bármelyik gyógyszertárban beszerezheted).

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!