Tényleg ikreket szül?

Erre sajnos nem tudunk egyértelmű választ adni, hisz a hercegi pár gyakorlatiag semmi információt nem oszt meg gyerek-témában. Viszont a brit királyi család rajongói valami bizarr oknál fogva teljesen odáig vannak a gondolatért, hogy a hercegné ikreket vár - ahogy azt is mindenáron szeretnék, ha utálnák egymást Katalinnal. És mint ahogy korábban Katalin hercegné terhességei alatt is azt várták, hogy ikreket szül majd, ami (mint ahogy látjuk is) nem történt meg. Szóval bizton nem állíthatjuk, hogy ikreket vár, de ha csak a terheshas méretéből indulunk ki, valószínűbb, hogy ennek egy gyerek lesz a vége.

Miért akarja mindenki, hogy a két brit hercegné utálja egymást?

Dokumentumfilmet készítettek Meghan hercegné és Katalin hercegné állítólagos háborújáról.

Mikor szül?

Meghan hercegné és Harry herceg 2018 októberében, ausztrál turnéjuk kezdetén jelentették be, hogy gyereket várnak. Azt nem tudni, hogy a hercegné akkor hányadik hétben járt, de januárban elárulta, hogy hathónapos terhes, így várhatóan április végén, vagy május elején szül majd.

Pár hete kíváncsiak voltunk, hogy vajon a bejelentések és a szülés időpontja között van-e valami összefüggés, de sajnos Katalin hányós betegsége miatt nincs.

Katalin hányós betegsége miatt megjósolhatatlan, mikor szül Meghan

Az ausztrál út is bonyolít egyet a képleten.

Hogy fogják hívni a gyereket?

Hát ezt maximum a hercegi pár tudja csak, de a találgatások már rég megindultak, annyira, hogy bizonyos fogadóirodák szerint ha lány lesz, akkor a Victoria nevet kapja, ha pedig fiú, akkor az Albert, az Alexander, esetleg az Arthur név lesz a nyerő. A gyerek nemét elvileg még a hercegi pár sem tudja, legalábbis a brit királyi szokás az, hogy ők is csak a szülőszobán tudják meg, hogy fiuk, vagy lányuk születik.

via GIPHY

Hol fog szülni?

Ha abból indulunk ki, hogy Katalin hercegné, de még Diana hercegné is a St. Mary kórházban, azon belül is a Lindo Wingben szült, sanszos, hogy Meghan hercegné is ezen a helyen vajúdik, majd ad életet első gyerekének. Vannak azonban olyan hírek is, ami szerint nem Londonban, hanem a Frimely Park kórházban szül majd. Igaz, arról is volt szó, hogy a hercegné az otthonszülést választja majd, de ezek mindössze béna pletykák voltak.

Hogyan készül a szülésre?

Ha hihetünk a Vanity Fairnek, akkor a hercegné Ross Barrhoz jár akupunktúrára. Barrhoz egyébként rengeteg celeb jár, szóval ez egyrészt hihető is, másrészt viszont simán lehet, hogy csak hülyeség és reklám. Már csak azért is utóbbi a gyanúsabb, mert szintén a nagyon jól informált Vanity Fair írt arról is, hogy a hercegné úgynevezett hypno-szülésre készül, ami azt jelenti, hogy elsajátít egy különleges légzéstechnikát, amivel könnyebben megy majd a szülés. Emellett a Sun úgy tudja, Meghan hercegné felfogadott maga mellé egy dúlát, ami aztán pláne nem szokás a brit királyi családban.

Na jó, de akkor mit tudunk még a gyerekről és a terhes hercegnéről?

  • Amikor bejelentették a terhességet, Harry herceg és Meghan hercegné azt nyilatkozta, hogy születendő gyereküket a lehető legnormálisabb és leghétköznapibb módon nevelik majd. Mármint ahhoz képest, hogy palotában élnek és a királyi család tagjai.
  • Bár még meg sem született, az E! News már most tudni véli, hogy a gyereket a szülei majd Surrey-be, egy amerikai iskolába küldik majd.
  • Meghan hercegné elvileg már szülési szabadságon van, úgy tudni, hogy a március 19-i volt az utolsó nyilvános megjelenése - az alábbi fotón - a szülés előtt, vagyis ha minden igaz, legközelebb akkor fogjuk látni, amikor kilép a kórház ajtaján a gyerekkel a kezében.
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Kiemelt kép: Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!