Kata cukrász, és a maga módján szeretné szebbé tenni karácsonykor a nehéz sorsú családok, gyerekek életét. Maga készítette édességet ajánlott fel, de azt, hogy ki kapja meg a finomságot, abban a te segítségedet is kéri.

Egy felhívást tett közzé a Szentgyörgyi Kata Látványcukrászdája Facebook-oldalon. Itt várja a javaslatokat.

mezes
"JÓTÉKONYKODJUNK!! Ötleteléssel segítsetek kérlek!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellőképpen meghitten telt advent első vasárnapja! Én mézeskalácssütéssel hangolódok a karácsonyra. Nemrég közel 10 kg tésztát gyúrtam ki, és ezt szeretném jótékonysági céllal felajánlani.

Amit nagyon fontos kiemelnem: a sütemények NEM IPARI körülmények között készültek, hanem a saját konyhámban, ezért személyes beleegyezés szükséges mindenkitől, aki elfogadja.

A felajánlásomnak 3 része van:

1. Elsősorban gyermekotthonban elő, beteg, sérült, hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretném felajánlani a mézeseket. Várom az ötleteket kórházak, gyermekotthonok, egyéb intézmények terén, akik örülnének a felajánlásnak.

Aki nagyon lelkes, és még szívesen segítene a kiszállításban is, keressen meg üzenetben.

2. Üzenetben várom azon családok jelentkezését, akiknek anyagi helyzetük nem egyszerű, így számukra nagyon nagy segítség lenne, ha az ünnepi asztalra kerülő süteményre nem kellene költeniük.

December 17-én 10 családot fogok kiválasztani, akik kapnak egy csomag mézeskalácsot.

3. Akik megosztják ezt a bejegyzést és kedvelik az oldalam, ezzel elősegítve, hogy minél több emberhez eljuthasson a felajánlásom, azok között december 17-én kisorsolok egy mézeskalácscsomagot hálám jeléül.

Előre is hálás köszönet a segítségetekért, számítok rátok."

Ha segítenél, ITT teheted meg.

Címlapkép: illusztráció, forrása: Szentgyörgyi Kata Látványcukrászdája Facebook-oldala



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!