Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mennyire vagy intuitív? Jók a megérzéseid? Szinte olvasni tudsz az emberek gondolataiban? Meg tudsz állapítani valamit az emberekről pusztán a megjelenésük alapján? Vannak, akik különösen jól látják a hasonló dolgokat.

A testbeszéd szakértői információhoz juthatnak csupán a testtartásból, a gesztusokból vagy a mimikából. De, még ha nincsenek is különleges képességeink, megérzései mindenkinek vannak. Teszteld le, mennyire erős a hatodik érzéked! Ezzel az egyszerű és szórakoztató teszttel megállapíthatod, mennyire tudsz olvasni az emberekben.

Nézd meg a képet, és válaszolj erre a kérdésre: ki a gyerek édesanyja?

A képen két nő ül egymással szemben egy szobában. A kisfiú a padlón játszik. Figyeld meg alaposabban a két nőt. Hátköznapi embereknek tűnnek, de a testtartásuk és az arckifejezésük sokat elárul róluk.

Hagyj magadnak egy kis időt a gondolkodásra.

Készen állsz rá, hogy megtudd a választ?

-

-

-

-

-

-

Az anya a bal oldali nő.

Most nézzük meg, honnan tudhatjuk ezt. A két nő hasonlít egymásra, de a testtartásuk nagyon különböző. A bal oldali nő egy kissé előrehajol, a gyerek felé. A lábai is a gyerek felé fordulnak. Ha az arckifejezésére is vetünk egy pillantást, az is elárul nekünk valamit. Úgy tűnik, hogy készenlétben áll, annak ellenére, hogy nyugodtan ül a széken.

Most figyeljük meg a kisfiút. Az ő helyzete is sokatmondó.

A kisfiú az édesanyja felé fordul. Amikor a gyerekek játszanak, hajlamosak közben szemmel tartani az édesanyjukat. Az anya jelenléte általában biztonságérzettel tölti el a gyerekeket.

Nehéznek tűnhet a teszt, de képes fejleszteni az intuíciódat és a kreativitásodat. Az intuíció pedig alapvető szerepet játszik a kommunikációban és általában segíthet fontos döntések meghozatalában. Az erős intuíció nagyon jó dolog, nemde? Te bízol a megérzéseidben?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!