Letartóztattak egy képviselőt az amerikai Mississippi államban, miután beverte felesége orrát, mert a nő nem vetkőzött le elég gyorsan, amikor a férfi szexelni akart vele - jelentette a helyi sajtó. A republikánus Doug McLeod képviselő ellen családon belüli erőszak vádjával indítottak eljárást.


A Sun Herald című lap beszámolója szerint az 58 éves képviselő részeg volt, és egy alkoholos üveggel a kezében nyitott ajtót a házához szombaton, helyi idő szerint este 9 órakor kiérkező rendőröknek. A rendőri jelentés szerint a férfi cikcakkban tudott csak járni, és alig bírt beszélni, annyira részeg volt. Amikor közölték vele, hogy azért vannak ott, mert családon belüli erőszakról kaptak bejelentést, McLeod meglepetten közölte: ugye csak viccelnek.

A képviselő a rendőri jelentés szerint arcon ütötte a feleségét, olyan erővel, hogy a nőnek vérezni kezdett az orra. A rendőrök vérfoltokat találtak a házaspár ágyában, valamint a hálószoba padlóján is.

A megvert nő ekkor egy, a házukban élő nő szobájába menekült, ahova a két nő bezárkózott a McLeod elől. A beszámolókból az nem derült ki, hogy ez a nő ki volt, és miért élt együtt a házaspárral. A meg nem nevezett nő elmondása szerint a képviselő dörömbölni kezdett az ajtón, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a nő kutyáját, ha nem engedik be.

A képviselőt a rendőrök egy megyei fogdába zárták, ahonnan ezer dolláro óvadék ellenében szabadulhatott. A férfi nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban a Sun Heraldnak.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!