Visszalép a közös ellenzéki jelölt, Szalma Botond a polgármester-jelöltségtől Újpsten. A hírt az ellenzéki pártok közleményben tudatták a hírt.


A közleményben az áll, hogy

Szalma Botond nyomós, családi okok miatt nem tudja a továbbiakban vállalni az ellenzéki polgármesterjelölti feladatokat.

Az eddigi közös ellenzéki jelölt azt írta:

"Mint mindenki más számára, nekem is a családom és a családom biztonsága az első.

"Teljes mellszélességgel támogatom az újpesti ellenzéki pártok széles körű és példaértékű együttműködését az újpesti kormánypárt és a kormánypárti polgármester leváltása érdekében, mert a közélet békéjére, tisztességen és becsületen alapuló városvezetésre van szükség Újpesten is."

Nem Újpest az egyetlen körzet, ahol teljes ellenzéki összefogást terveztek. Mint korábban beszámoltunk róla, Egerben Mirkóczki Ádám, a Jobbik jelenlegi parlamenti képviselője lesz a vários polgármester-jelöltje, és ebben az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum is támogatja. Az pedig nemrég derült ki, hogy Székesfehérváron is teljes ellenzéki összefogás lesz a Fidesszel szemben az őszi választásokra, és mind a 14 körzetben egyetlen jelölt áll majd a fideszes jelölttel szemben.

Via: 24.hu



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!