Az már tényleg valamifajta díjat érdemel, ahogy Arnold Schwarzenegger az egész naptári évet ki tudja tölteni újdonságokkal, amik hol zseniális posztokban, hol még zseniálisabb reklámokban csúcsosodnak ki.

Utóbbira volt most egy kitűnő példa, ugyanis az osztrák színész elektromos autókat népszerűsített.

Egy autókereskedést bekameráztak, Schwarzi beöltözött autókereskedőnek, és megpróbált rátukmálni minden érdeklődőre valamilyen benzinfaló autót, ami árasztja magából a szén-monoxidot.

Egy idős házaspár is elektromos autót keresett, mert már belefáradtak a folyamatos tankolgatásba, mire a színész:

Ó, értem, szóval mindig a kútra jártatok, és töltöttétek meg a kocsitokat jó kis benzinnel. Hadd mondjak valamit: a tankolás sokszor kielégítőbb tud lenni, mint a szex.

Egy másik vevőnek azt mondta, ma minden vásárló ajándék matricát kap (persze a vevő valami olyasmire gondolt, hogy "Elektromossal járok, óvom a környezetet!"), erre Schwarzonegger azzal a mondattal ment hátra matricát keresgetni:

Visszajövök.

Majd vissza is jött, és olyanokat hozott: "Támogatom az olajvállalatokat!". A sok irónia után aztán elmagyarázta, miért kell mindenkinek gondolni a környezetére, és inkább elektromos autót választani a benzin- és dízelüzeműek helyett:

Tíz dekát kérnék Arnold Schwarzenegger önbizalmából, mást nem, köszönöm!

Vicces vagy nagyképű?

Kiemelt kép: YouTube


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!