A sérültekhez mentőhelikoptert hívtak. A súlyos állapotban lévő másik gyermeket mentőhelikopterrel a marosvásárhelyi kórházba szállították, a szülőket a brassói sürgősségi kórházba vitték.


Egy magyar rendszámú gépkocsi felborult és patakba zuhant Kőhalom segesvári kijáratánál egy március 15-én, péntek reggel történt autóbalesetben - írja a Maszol.ro portál.

Információik szerint négytagú család utazott a kocsiban, egy házaspár a két gyerekkel, amikor az autó eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, a menetirány szerinti jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd a bal oldali patakmederbe zuhant.

A katasztrófavédelem helyszínre kiérkezett munkatársai egy nőt és egy 2 éves kislányt emeltek ki a roncsok közül, mindkettejüket súlyos állapotban.

A másik, 3 éves kislányra az autó elmozdításakor találtak rá, rajta azonban már nem tudtak segíteni a mentősök.

A baleset helyszínéhez mentőhelikoptert hívtak. A súlyos állapotban lévő gyermeket mentőhelikopterrel a marosvásárhelyi kórházba szállították, a szülőket a brassói sürgősségi kórházba vitték. A katasztrófavédelem illetékesei pénteken azt mondták a Maszol.ro-nak, hogy egyik felnőtt sem volt eszméleténél.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!