Több mint két és fél év után feladta cölibátusi fogadalmat Jodie Marsh, amit akkor fogadott meg, amikor szétment a férjével, James Placidóval 2016 áprilisában - írta a Mirror.


A 39 éves nő nem folytatja a szexmentes életét, miután megismerkedett mostani barátjával, akit nem nevezett meg. Blogjában arról ír, hogy a "libidója" visszatért.

Nincs könnyű módja, hogyan mondjam el nektek, szóval belevágok, aztán kibontom: találkoztam valakivel… Igen jól olvastátok, találkoztam valakivel. Ez a valaki egy férfi, és ez a valaki nem csak a libidómat adta vissza, hanem lehetővé tette, hogy átgondoljam ezt az egész szingli dolgot

- kezdi bejegyzésében, amiben arról is ír, hogy nem tervezte, hogy találkozik valakivel, keményen dolgozott, élvezte az életét. A nyolc hónapig tartó házasságot követő fájdalmas válása után megfogadta, hogy se nem randizik (pedig jó páran el akarták hívni), se nem fekszik le férfiakkal.

Nem is néztem szexuális indítatással az emberekre évekig (kivéve Stefanra a Vámpírnaplóban, akivel az volt az álmom, hogy egyszer majd megharap).

Bár a titokzatos férfit nem nevezi meg, az Instagramra már több képet is kirakott róla, és a szüleinek is bemutatta.

https://www.instagram.com/p/Bq8IU8NAqdA/

Kiemelt kép: Instagram


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!