Az "Ördög Könnye" Szikla Bali egyik legkedveltebb turistalátványossága. Gyönyörű a tengerpart, és a sziklán megtörő hullámok látványa is. Turisták százai fotózkodnak itt naponta, ám ez a fiatal lány egy kicsit elszámította magát.


Egészen a szikla szélére merészkedett ki, és arra kérte a barátját, hogy fotózza le, amint kitárt karral áll a szirten, és a háttérben tombol a tenger. Tombolt is, méghozzá annyira, hogy egy óriáshullám egy pillanat alatt lesodorta a lányt a szikla széléről.

A balesetről egy turista videót is készített, amely néhány óra alatt bejárta a közösségi médiát, tízezrek nézték és osztották meg. A videón szerencsére az is látszik, hogy a lány nagyon szerencsés volt: nem merült el a tengerben, hanem még meg tudott kapaszkodni, és kimentették. Az is látható, ahogy később, kissé sokkos állapotban, ázottan ül egy széken, és próbál regenerálódni.

A helybeliek arra figyelmeztetik a turistákat, legyenek nagyon óvatosak a híres sziklával, húsz méternél közelebb ne menjenek közelebb a széléhez, ugyanis a "kaland" akár tragédiába is torkollhat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!