Nemrég mi is beszámoltunk arról az interneten keringő videóról, ami amin az látható, hogy egy diák szóváltásba keveredik egy tanárral. Közben más diákok "kurva anyádat", és hasonló szidalmakat kiabálnak a padsorokból.


Végül többször is meglöki erősen az Attilának nevezett diák a tanárt, majd többen is felsorakoznak mellette a tanárt fenyegetve.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy a felvétel egy budapesti intézményben készült, a Blikk most arról ír, hogy az iskolában hírzárlatot rendeltek el, de a lap információi szerint mindhárom diákot elbocsátották az intézményből.

A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet tanított. A Blikk úgy tudja, az iskola egyik diákja múlt héten egy videót mutatott meg társainak, amin az látható, ahogy a tanár régi munkahelyén megpofoz egy diákot.

Az egyik fiú a lapnak azt mondta, az osztálytársa ötlete volt, hogy rúgassák ki az oktatót.

Később óra közben valaki papírgalacsinnal megdobta a tanárt, aki ezt követően tévedésből egy másik diáknak adott intőt. Ezután odament hozzá társuk, hogy megmutassa az ominózus felvételt telefonján. A tanár mindent tagadott, majd többen hergelni kezdték a fiúkat, végül már hárman szidták az oktatót, egyikük pedig ellökte őt.

A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe vette a három fiatalt, az iskola pedig kedden mindhármójukat elbocsátotta.

A verekedésről készült videót készítő diák azt mondta, azért vette videóra az esetet, hogy ha valaki megsérül, legyen bizonyíték.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!