James Dator mozipénztárosként dolgozott az ezredforduló környékén, mikor már javában forogtak a Mátrix második részének munkálatai. Egyik szerda reggel ismerős arc állt be a mozipénztár elé - írja Twitter-fiókjában Dator:

Nagyjából senki nem volt a moziban abban az időben. Rohadtul unatkoztam, mikor egy farmeres, bőrdzsekis illető, aki ráadásul lovagló sapkában volt, odasétált a jegypénztárhoz. Nagyjából 30 másodperc kellett hozzá, hogy realizáljam, Keanu Reeves az. Jegyet akart venni A pokolból című Johnny Depp-filmre. Kibaszottul bezsongtam, sztár-pillanat volt, és azt tettem, amit bármely más 16 éves tenne ilyen helyzetben: mondtam neki, hogy használhatja az én kedvezményemet, ami azt jelentette, alá kellett csak írnia egy papírt, nekem meg lett volna egy autogramom, ő pedig árkedvezménnyel ülhet be

- kezdi a történetet Dator. Reeves-nek nem kellett az olcsó mozi:

Azt mondta, ő nem dolgozik itt, én meg tök ideges lettem, odaadtam neki a teljes árú jegyet, aztán vertem a fejem a falba, hogy ennyi volt az autogramom. Két perccel később kopogtattak az ajtómon, azt gondoltam, a főnököm lesz az. Keanu volt. Azt mondta: »Leesett, hogy autogramot szerettél volna, szóval aláírtam neked ezt.«, majd adott nekem egy blokkot a mozi büféjéből, ahol vásárolt. Aztán véletlenül a szemétbe dobta a jégkrémes tölcsérét, és bement megnézni a filmet. Nekem pedig csak azután esett le, hogy megvett egy fagyit, amit nem akart megenni, csak azért, hogy adhasson egy autogramot egy idióta 16 évesnek.

via GIPHY

Keanu Reeves egy rakás kölyökkutya között beszélt arról, hogy Shakespeare nem létezett

A videó 10/10 vagy 100/100?

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!