Este az utca tele van kamu dílerekkel, akik zaklatják a járókelőket, a rendőrség mégsem lép fel velük szemben kellőképpen.


Felfújtak egy feliratot a Kazinczy utcában az úttestre, amin a kamu drogokat árusító dílerekre figyelmeztetnek: "Don't buy fake drogs!" Emiatt a rendőrök a felirat készítőit hallgatták ki.

"A Szimpla két munkatársáról van szó, a klub szerint azért is fújták fel a feliratot, mert este az utca tele van kamu dílerekkel, akik zaklatják a járókelőket, a rendőrség mégsem lép fel velük szemben kellőképpen"

- írja a 444.

A police.hu-n a következő hír jelent meg "Tetten érték a rongálókat" címmel: "Az erzsébetvárosi térfigyelő központba 2019. március 20-án 11 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy két férfi festékszóró flakonnal Budapesten a VII. kerület Kazinczy utcában több helyen is angol nyelvű feliratokat fújt a járdára.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésén tetten ért két férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket és kezdeményezték bíróság elé állításukat.

Ellenük rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás, szabadlábon védekeznek. A több, mint 50 helyen kifújt feliratokkal okozott kár értéke közel 500 ezer forint."​

Az ügyről a Kazinczy utca Facebook-oldal így írt: "Ma ismét megjelent néhány felirat az utcában dél körül, ami a kamu drogkereskedésre és a turisták lehúzására, átverésére hívja fel a figyelmet. A rendőrök hamar kiszálltak, és Danit, valamint Bencét, akiket a Kazinczyban jól ismernek sokan, vádolják ezeknek felfújásával, és be is vitték őket a kapitányságra.

Szomorú dolog, hogy a rend őrei, ahelyett, hogy a drogkereskedőket állítanák le, és ilyen szempontból koncentrálnának délután és este az utcára,

olyanokat fegyelmeznek és visznek be, akik itt dolgoznak évek óta, és sokat tesznek ezért a helyért!"



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!