Október végén egy előadáson lett rosszul Kálloy Molnár Péter, akit a szünetben rohammentő vitt kórházba a Budapesti Operettszínházból. A Sir Basilt játszó színész helyére Földes Tamás ugrott be a Luxemburg grófja előadásban.


Kálloy pár nappal az eset után csak annyit üzent, hogy "Megvagyok, köszönöm!", most azonban a Borsnak elmesélte, mi történt vele.

"Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni."

A színész a jövőben egészségesebben szeretne élni, és leszokna a dohányzásról is. A kórházi pár nap után most szigorú rend szerint kell élnie, pihen, gyógytornázik és diétázik.

Csak fokozatosan térhet vissza a színpadra is. Orvosai még szigorúak vele, de mint mondta, "az életem köszönhetem nekik". Bízik benne, hogy hetek múlva már játszhat, így most arra koncentrál, hogy újra terhelhető legyen. Nagyon meghatotta őt, hogy milyen sokan aggódtak érte - mondta a lapnak.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!