Kaley Cuoco Olaszországban, pontosabban Rómában forgatta új HBO-s The Flight Attendant című sorozatát, a munka után pedig egyik este elment a barátaival iszogatni egy bárba. De történt vele egy kis baleset, mesélte el Instagramon.


Ültem és jól éreztem magam, beszélgettem a barátnőimmel, és éreztem valami fura szagot. Mintha valaki odaégetett volna egy pirítóst. Eléggé büdös volt. Majd láttam, hogy az egyik barátnőmnek kikerekedett a szeme. A semmiből megjelent egy srác mögöttem, én meg arra gondoltam, »Ez tuti meg akar támadni.« Erre elkezdte paskolgatni a fejemet. Mondom, »Ez meg is támadott!« Majd valaki üvöltözni kezdte hangosan, hogy »Fuoco!«, ami olaszul egyébként tüzet jelent. A kis nárcisztikus agyammal egyből azt mondtam, »Ó, igen, én vagyok Miss Cuoco, akarsz egy fotót? Persze.« Hát azt gondoltam, hogy Cuocót ismételgetnek.

Csakhogy nem erről volt szó, a színésznő haja valahogy meggyuladt, de szerencsére, semmilyen komolyabb sérülés nem érte.

Ez elég nagy élmény volt, tuti nem felejtem el. Összeköt majd azokkal, akik ott voltak velem. Haláli volt, rendesen beütött a szar

- zárta le az egészet Cuoco.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2020, időpont: 12:39 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/kaleycuoco


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!