A Cosmo összegyűjtötte azokat a momentumokat a tegnap hajnali díjátadóról, amin utólag a legnagyobbakat röhöghetünk, hála például a slow motion fantasztikus találmányának. Természetesen a legviccesebb sokszor a legkínosabb is egyben, így például Debra Messing (Will és Grace) vörös szőnyeges beszélgetése ilyen volt, ugyanis többször fel kellett hívnia a riporter figyelmét rá, hogy csak úgy, nézőként van jelen - nem fog sem díjat átadni, sem jelöltként nem szerepel, hiszen "idén nem jelölték" a sorozatát. Az sem volt semmi, hogy a két házigazda, Andy Sandberg és Sandra Oh egyszer csak influenza elleni oltásokkal támadtak a közönségre.

A legkellemetlenebb pillanatot azonban szegény Rami Malek - aki lehet, hogy átkereszteli magát Balekre? Bocsánat. - okozta magának és nekünk is, mivel úgy próbált meg a színpadon a díj átvétele után kommunikálni Nicole Kidmannel, hogy a színésznő ezt nem vette észre. De Rami nem adta fel! és ettől még cikibb lett az egész. Aztán ott volt még Idris Elba, akiről azt pletykálják, ő lehet az új James Bond, s aki szelfizett egyet a régi Bonddal, Daniel Craiggel.

Taylor Swift is pórul járt a színpadon, mert lelkesen puszilta volna Lady Gagát, aki viszont állt is tovább egy ölelésre valaki mással. A videó végén látható Amy Phoeler szokásos éves cikizős poénja, aminek a céltáblája ezúttal ez Emmy-díjátadón elhangzott látványos lánykérés volt. Maya Rudolph-fal együtt csúnyán kifigurázták a megható pillanatot: Rudolph kezében kontrollálatlanul remeg a gyűrűsdoboz.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!