Ugyan míg a legtöbb ember számára még mindig a hagyományok a mérvadóak, ha esküvői ceremóniáról van szó, néhányan szeretik az extravagáns megoldásokat. Az utóbbi kategóriába tartozók kedvében szeretne járni a Chicago Town pizzéria, akik különleges csomagot kínálnak a házasodni kívánó szerelmeseknek. Egy általuk hirdetett verseny keretén belül ugyanis egy teljesen pizzás tematikájú esküvői csomagot lehet elnyerni, aminek a legkirívóbb eleme talán a pizzás esküvői ruha. Az egyébként hosszú, elegáns szabású ruha egy pepperónis pizza mintáját kapta, amiről ráadásul még a kemény szélek sem maradtak ki.

I wasn't planning on marrying again but now I've seen that Chicago Town are offering a 6-tier Wedding Pizza and now I'm just a boy…standing in front of all the women in Britain…saying "How's next Saturday for you?" pic.twitter.com/cz5T6FkCAm

- Michael Moran (@TheMichaelMoran) July 19, 2019

A Chicago Town szóvivője szerint a ruhát arról a darabról mintázták, amit Rihanna viselt a 2018-as Met Galan - ezzel kapcsolatban azért vannak kétségeink… A ruhához egy egyedi menyasszonyi csokor is tartozik, amit a hagyományos csokornál valószínűleg többen szeretnének elkapni, mivel ehető.

Forrás: Chicago Town/Darren Robinson

Felmerül a kérdés, hogy ki is szeretné viselni mindezt az ízletes, ám fura dolgot élete egyik legfontosabb napján? A válasz egyszerű: egy olyan pár, akik annyira szeretik a pizzát, hogy hetente legalább négy alkalommal rendelnek a pizzériától. Nem véletlen, hogy ez az egyik feltétele a játékban való részvételnek. Talán nagyobb ösztönzőerő, hogy a nyereménycsomag része egy nászút Chicagóba.

És ugyanúgy jogos a másik kérdés is, hogy honnan jutott a Chicago Town eszébe ez a dolog? Mint kiderült, egy 2000 brit részvételével készült felmérés adta az ötletet. A kutatás során kiderült, hogy ötből két ember szívesen enne pizzát esküvőn, és hogy az étel az egyik legfontosabb eleme a ceremóniának.

(Kiemelt kép: Chicago Town/Darren Robinson)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!