Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Huawei almárkája, a fiatalokat célzó Honor hivatalosan július 23-án rántja le a leplet a legújabb, Honor 9X néven futó készülékcsaládjáról, ugyanakkor jövő hét keddre már nem sok újdonság marad, hiszen már ki is szivárogtak az internetre az első fotók, amiken jól látszik, hogy pontosan milyenek lesznek a Honor 9X és Honor 9X Pro okostelefonok.

Íme a Honor 9X Pro. Fotó: Mysmartprice

Mindkét készülék szinte kávamentes szélekkel és üveg hátlappal érkezik, és a képernyőbe szenzorsziget sem fog bezavarni, ugyanis a mobilok készülékházból felugró szelfikamerákkal lesznek felszerelve. A Pro modellen három hátlapi kamera kap helyet, ezek közül a főegység szinte biztos, hogy egy 48 megapixeles lesz, hardver terén pedig HiSilicon Kirin 810 processzorra lehet számítani, maximum 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral, de jó eséllyel lesznek ennél szerényebb képességű - így olcsóbb - modellek is.

Ez pedig a sima Honor 9X. Fotó: Mysmartprice

A Honor 9X nemcsak külsőre, de hardverben is megegyezik a nagytestvérével, a legnagyobb különbség az, hogy itt csak két kamera kerül a hátlapra, egy 48 megapixeles és egy 2 megapixeles egység. Amit még biztosan tudni, hogy mindkét telefon Android 9 Pie operációs rendszerrel kerül majd a boltokba, amit EMUI 9.1 kezelőfelület fog kiegészíteni, az energiát pedig egy 3900 mAh-es akkumulátor fogja biztosítani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!