Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 62 éves Eva Birth kora ellenére egy igen különös sportnak hódol, testépítő. A nő, akit a múltban rákkal diagnosztizáltak, azt is elárulja mit eszik napi szinten, hogy formában tartsa magát.

A testépítő nagyi elárulta, kiváló formában van, étkezésének 80%-át hús teszi ki, a hústermékekből pedig leginkább borjút fogyaszt.

"Csaknem egy kiló húst eszek naponta. Sok vizet iszok és sok böjtöt tartok, reggel pedig csak kávét fogyasztok egy kis tejjel." - árult el Eva.

"Először életemben a hasam nem okoz problémákat. A húsalapú étkezés biztos sikert hoz a zsírégetésben és az alakformálásban, mert mellette heti négyszer edzem is." - mondja a háromgyerekes asszony.

"Akkor eszem, amikor éhes vagyok, és akkor iszom, amikor szomjas vagyok. Nem szedek táplálékkiegészítőket és sokat sportolok." - vallja Eva Birth, aki építészmérnök volt, 40 évesen kezdett el edzeni és versenyekre járni.

A nő magas proteindiétát követ, kevés szénhidrátot visz be a szervezetébe.

2017-ben vastagbélrákkal diagnosztizálták, meg is műtötték. Az orvosoknak sikerült eltávolítaniuk a daganatot, ő pedig még nagyobb figyelmet fordított az étjendére. Így ismerte meg a hús-diétát, ami csak hús, hal, tojás és víz fogyasztásán alapszik.

Testade att göra "pullups" idag, det var tungt men känner att det finns utrymme för förbättring ????

Posted by Eva Birath on Wednesday, February 6, 2019

A nő azt mondja, pár hét alatt jelentős változást tapasztalt a testében, bár az elején volt egy két váltási gondja, ám most jobban érzi magát, mint valaha. Eva Birth azt is elmondta, hogy pollenallergiája csökkent, a vérnyomása is normalizálódott, jobban alszik, és kevésbé feszült, mint előtte volt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!