Kasza Tibi igencsak veszélyesnek tartja a közösségi média átalakulását az utóbbi években - derült ki a Blikknek adott interjújából. Igaz, a híresség fontos képviselője a Facebooknak, úgy érzi, teljesen átalakultak az internetezési szokásaink, és míg korábban közösséget épített, ma inkább elszigetel egymástól és függővé tesz a social media.


"Észre kell vennünk, hogy mesterségesen alakítják át drasztikusan az életünket, és az a rengeteg keserűség és indulat, amit az emberek éreznek magukban, az részben abból fakad, hogy függővé tettek minket, és most már dróton rángatják a gondolatainkat, az érzéseinket, a vágyainkat." - fejtette ki Tibi.

Véleménye szerin a Facebook és az Instagram hazug világa versengésre sarkallja a fiatalokat, és ez komoly önértékelési problémákhoz is vezethet náluk. Ez az oka annak, hogy egyre mérgesedik a hangnem a Facebookon és az Instagramon - megmérgezik a hétköznapjainkat, de persze okosan, észrevétlenül.

A sztár szerint az jelentené a megoldást, ha a közösségi média valóban rólunk szólna, újra összehozná az embereket, és lelki társakat találhatnánk azon keresztül.

Úgy érzi, a változásért mindannyiunknak tennie kell, ő például már ki is dolgozta egy új hazai közösségi oldal tervét. Azt szeretné, ha ez a felület az emberek játszótere lehetne, és valóban megkönnyíteni a mindennapjaikat, ezzel elindítva egy folyamatot, ami megújulást hozhat az életünkbe.

"Tisztában vagyok azzal, hogy sokan úgy tekintenek erre a területre, hogy nem lehet megcsinálni, de én pontosan tudom, sikerülni fog." - jelentette ki Tibi.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!