Az Elite Daily szerzője feltette magának a kérdést, másképp viszonyul-e a szexhez egy pasi, ha a szerelmével van, mint ha olyan lánnyal, akihez nem kötik gyöngéd érzelmek.


Hogy választ kapjon, indított egy témát a Redditen: Mi az a szexben, amit csak olyan lánnyal tennél, akit nem tekintesz "barátnő-alapanyagnak"?

Persze volt néhány „jó fiú” aki azt válaszolta, nem tenne semmi olyat, ami a lánynak nem jó.

De azért érkeztek nem kis számban „érdekes” reakciók is.

Például egy srác azt írta, mindig is idegenkedett tőle, hogy „kemény”, fojtogatást, körmözést és hasonló „klassz dolgokat” magában foglaló aktusa legyen egy olyan lánnyal, akivel egyébként édesemnek, drágámnak szólítják egymást.

Más „mindössze” annyit állapított meg, hogy ha a lány nem a barátnője, akkor csak a szex érdekli, nem foglalkozik az illető érzéseivel.

Olyan is akadt, aki meglehetősen éleslátóan megjegyezte, hogy azzal a lánnyal, akibe szerelmes, nem csak egyéjszakás kalandot akarna. (Nem mondod!)

De lássuk a még ennél is érdekesebb reakciókat.

Például a yoyo_its_me névre hallgató felhasználó ezeket nem tenné a szerelmével (de ezek szerint mással igen): „Megütni, osztozni rajta mással, megalázni.”

A lányon való osztozkodást más is említi, hozzátéve: „Ezt leszámítva viszont minden másban benne kell lennie ahhoz, hogy barátnő-alapanyagnak tekintsem.”

„A szerelmemmel nem szexelnék másokkal egy szobában.”

Egyébként egyáltalán nem ritka, hogy vannak olyan szexuális aktusok, amelyeket egy férfi nem szívesen csinál a szerelmével, mert úgy érzi, lealacsonyítaná vele az imádott nőt – az egyik leggyakoribb ilyen az orális szex.

Neve is van, ez a Madonna-kurva komplexus. Freud szerint ennek kialakulása a nem megfelelően feldolgozott, vagy elfojtott Ödipusz–komplexusra vezethető vissza.

Forrás: Elite Daily és Kerek Kriszta blogja



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!