Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki a hatóságok szerint kidobott egy pláza harmadik emeletéről egy 5 éves kisfiút. A 24 éves Emmanuel Deshawn Aranda-t emberölés vádjával gyanúsítják.

Az 5 éves kisfiú komoly sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják, súlyos állapotban van, de él. A szemtanuk szerint a férfi odalépett a nőhöz és gyerekéhez, felkapta a gyereket és áthajította a korláton, az anyja magából kikelve sikított.

"Sikított, 'Imádkozzatok, mindenki imádkozzon. Oh Istenem, a gyerekem, valaki átdobta a korláton'. Úgy visított, mint egy kísértet, mintha nem lenne holnap. Mindenki sokkos állapotban volt." - nyilatkozta egy szemtanú, aki látta a Mall of America bevásárlóközpontban történt tragédiát.

Egy másik szemtanú a New York Daily News-nak elmondta, a kisfiú "vértócsában feküdt mozdulatlanul". A kisfiút azonnal a Minneapolis-i Children's Minnesota kórházba szállították, édesanyjával együtt, aki sokkos állapotban van.

A Bloomington Police rendőrség szóvivője szerint a gyerek komoly sérüléseket szenvedett. Az anyát és a családot is szakértők segítik, hogy feldolgozzák a sokkot.

Nem ez az első eset, hogy Aranda bajt okoz a bevásárlóközpontban, 2016-ban ki is tiltották a Mall-ból.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!