Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezek a csillagjegyek alkotják a legjobb párost!

Ha szingli vagy, és már nagyon szeretnél egy párt, de félsz, mert nem akarsz úgy járni, mint az előző kapcsolatodban, akkor most az asztrológusok segítenek, ugyanis elárulják, hogy mely csillagjegyek értik meg a leginkább egymást, és tudnak boldog párkapcsolatot kialakítani.

Ha te is köztük vagy, tudod mitévő légy. Íme, a részletek!

1. Halak és Rák

Nagy az összhang közöttük, teljesen kiegészítik egymást. Mindkét jegy rendkívül érzékeny, ezért tudják, hogy mire van szükségük, mi az, amivel egymásnak örömet szerezhetnek. Képesek a másik fejével gondolkodni, ezért ritkán fordulnak elő veszekedések, súrlódások közöttük.

2. Bika és Szűz

Imádnak egymás társaságában lenni. A Bika örül minden apró csodának, a Szűz jegyű személyek pedig kedvelik a természet csendjét, harmóniáját. Mindketten föld elemű jegyek, ezért praktikusak és családcentrikusak.

3. Nyilas és Kos

Tűz elemű jegyek, akik mindig valami új kalandra, felfedezésre vágynak. Mindketten optimisták, dinamikusak, kedvelik a kihívásokat, az újdonságokat. A Kos képes megnyugtatni a Nyilas lobbanékonyságát, ezért remek párost alkotnak.

4. Bak és Skorpió

Két külön energiabomba, de mégis a céljaik azonosak, ezért remek kapcsolat az övék. A Bak jegyű személyekben nagy a felelősségtudat, sokat és kitartóan dolgoznak. A Skorpiók időnként bosszúállóak, de ezt a magatartásukat a Bak párjuk remekül képes hatástalanítani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!